Posted on

Sept. 20, 2020 | Toronto Sun


The Toronto Sun Headline News



Source link

Posted on

Sancho terms ‘AGREED’, Bruno Fernandes and Pogba INJURED, Grealish transfer ‘DONE’ – The Sun


MANCHESTER UNITED host Bournemouth this afternoon as they aim to extend their winning run to an incredible 16 matches.

And Jack Grealish has reportedly all but agreed to join the Red Devils while defensive target Kalidou Koulibaly’s asking price has been slashed to £64m.

Follow ALL of the latest United news here…





Source link

Posted on

Greggs opening more branches today as deaths hit 42,153 and two-metre rule relaxed for firms – The Sun


GREGGS reopens its doors today following weeks of closure due to the coronavirus lockdown.

A third of the chain’s branches – around 800 Greggs stores in total – are reopening on Thursday, June 18 with a reduced menu and customers told to keep apart to maintain social distancing measures.

It comes amidst the much-anticipated return of Premier League football, complete with artificial crowd noises.

Meanwhile Culture Secretary Oliver Dowden last night revealed that gyms and leisure centres will finally be coming back in July at the earliest.

And human trials of a major vaccine begin this week, as Imperial College London’s team tests what they think could be the cure.

It comes as the death toll in the UK from coronavirus rose to 42,153 after 184 more people died yesterday.

Follow our live blog below for all the latest coronavirus news and updates.





Source link

Posted on

Woman and young boy drown at pool party at home of ex-MLB star Carl Crawford – The Sun


TWO people are believed to have drowned at a pool party at the home of ex-MLB star Carl Crawford.

One of the victims is believed to have been a young boy, aged around five years old.

 The incident happened at the Houston home of ex-MLB star Carl Crawford

2

The incident happened at the Houston home of ex-MLB star Carl CrawfordCredit: Getty Images – Getty

The second victim is thought to be a woman who tried to save the child, TMZ reported.

The incident is believed to have happened at Crawford’s Houston home on Saturday.

Crawford, now a record label chief, is thought to have been hosting a small gathering of six people.

According to TMZ, the little boy wandered off and fell into the swimming pool.

The woman is believed to have gone into the water to try to save the boy but tragically, both drowned.

Both Crawford and paramedics tried in vain to revive the victims at the scene.

KHOU confirmed a drowning happened at a Houston home on Saturday afternoon, but TMZ Sports was the first to identify the house as Crawford’s.

It was reported by KHOU that the woman and boy died at the hospital, but TMZ said they died at the scene.

Footage recorded by the local station appears to show Crawford walking outside his house to speak to cops.

 The MLB star last played for the Los Angeles Dodgers from 2013 to 2016

2

The MLB star last played for the Los Angeles Dodgers from 2013 to 2016Credit: Getty Images – Getty

Crawford last played for the Los Angeles Dodgers from 2013 to 2016 before being released by the team, according to Fansided.

After retiring from baseball, he has kept busy as the CEO of music label 1501 Certified Entertainment, which originally signed rapper Megan Thee Stallion.

The “Savage” rapper sued the record label to get out of her contract in March.





Source link

Posted on

Test your knowledge by answering the questions three Who Wants To Be A Millionaire? winners aced – without cheating – The Sun


COUGHING Major Charles Ingram cheated his way to the Who Wants To Be A Millionaire? jackpot but YOU could win it fair and square – could you not?

ITV’s three-part drama Quiz, recreating Ingram’s con on the ITV gameshow in 2001, and the ensuing court case, closed tonight with Matthew Macfadyen in the lead role and Michael Sheen as host Chris Tarrant.

 Matthew Macfadyen and Michael Sheen starred as Coughing Major Charles Ingram and Chris Tarrant in ITV drama Quiz

9

Matthew Macfadyen and Michael Sheen starred as Coughing Major Charles Ingram and Chris Tarrant in ITV drama QuizCredit: ITV

Here, we see if you have what it might take to win the £1million payout with your grey matter alone.

Five people have done that, with no foul play, on the show hosted by Tarrant from 1998 until 2014.

Emily Fairbairn reveals the questions three of them aced – Judith Keppel, David Edwards and Pat Gibson – for you to test your skill against.

And no coughing, please.

Judith Keppel

GARDEN designer Judith was the show’s first winner, in 2000, and has starred on BBC quiz Eggheads since 2003.

 Judith Keppel was Who Wants To Be A Millionaire's first winner - but could you answer her questions?

9

Judith Keppel was Who Wants To Be A Millionaire’s first winner – but could you answer her questions?Credit: Rex Features

£100 Complete this phrase. As sick as a . . . 

a) Partridge, b) Puffin, c) Parrot, d) Penguin

£200 Which legal document states a person’s wishes regarding the disposal of their property after death?

a) Would, b) Shall, c) Should, d) Will

£300 Complete the title of the James Bond film The Man With The Golden . . . 

a) Tooth, b) Gun, c) Eagle, d) Delicious

£500 Which of these fruits shares its name with something superior or desirable?

a) Apricot, b) Grapefruit, c) Plum, d) Mango

£1,000 In which sport do two teams pull at the opposite ends of a rope?

a) Tug of war, b) Basketball, c) Ice hockey, d) Polo

£2,000 Where does a cowboy wear chaps?

a) On his head, b) On his arms, c) On his legs, d) On his hands

£4,000 Which of these zodiac signs is not represented by an animal with horns?

a) Taurus, b) Capricorn, c) Aquarius, d) Aries

 Judith has starred on BBC quiz Eggheads since 2003 following her win

9

Judith has starred on BBC quiz Eggheads since 2003 following her winCredit: News Group Newspapers Ltd

£8,000 Sherpas and Gurkhas are native to which country?

a) Russia, b) Ecuador, c) Nepal, d) Morocco

£16,000 Prime Minister Tony Blair was born in which country?

a) England, b) Northern Ireland, c) Scotland, d) Wales

£32,000 Whose autobiography has the title A Long Walk To Freedom?

a) Ranulph Fiennes, b) Mother Teresa, c) Nelson Mandela, d) Mikhail Gorbachev

£64,000 Duffle coats are named after a town in which country?

a) Belgium, b) Holland, c) Germany, d) Austria

£125,000 Complete this stage instruction in Shakespeare’s The Winter’s Tale: “Exit, pursued by a . . . ”:

a) Tiger, b) Clown, c) Bear d) Dog

£250,000 The young of which creature is known as a squab?

a) Salmon, b) Horse, c) Pigeon, d) Octopus

£500,000 Who is the patron saint of Spain?

a) St James, b) St John, c) St Benedict, d) St Peter

£1,000,000 Which king was married to Eleanor of Aquitaine?

a) Henry I, b) Henry II, c) Richard I, d) Henry V

 Judith was a garden designer before becoming a millionaire

9

Judith was a garden designer before becoming a millionaireCredit: PA:Press Association

ANSWERS

1. C

2. D

3. B

4. C

5. A

6. C

7. C

8. C

9. C

10. C

11. A

12. C

13. C

14. A

15. B

Pat Gibson

IRISH multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004 and is also an Eggheads TV regular.

 Could you answer Pat Gibson's £250,000 question?

9

Could you answer Pat Gibson’s £250,000 question?Credit: Men Syndication

£100 In children’s stories, how many wishes are granted by a genie or fairy?

a) One, b) Two, c) Three, d) Four

£200 Which phrase refers to discussion about work outside working hours?

a) Talking factory, b) Talking store, c) Talking shop, d) Talking mill

£300 What is the colour of the front door of 10 Downing Street?

a) Red, b) Blue, c) Yellow, d) Black

£500 Complete David Dickinson’s famous catchphrase: “Cheap as . . . ”?

a) Cheddar, b) Chowder, c) Chips, d) Chilli

£1,000 What is the first word in the phonetic alphabet?

a) Apple, b) Alpha, c) Armadillo, d) Amazon

£2,000 Which girl’s name is the title of a song on The Beatles’ album Rubber Soul?

a) Mandy, b) Michelle, c) Madeleine, d) Marianne

£4,000 In 1581, Sir Francis Drake became mayor of which city?

a) Hull, b) Glasgow, c) Plymouth, d) Bristol

 Irish multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004

9

Irish multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004Credit: Handout

£8,000 The Walrus And The Carpenter is a well-known verse in which children’s novel?

a) Swallows And Amazons, b) The Hobbit, c) Through The Looking Glass, d) Stig Of The Dump

£16,000 In heraldry, a lion standing on one or two hind legs, with one foreleg raised above the other, is described as what?

a) Dormant, b) Passant, c) Couchant, d) Rampant

£32,000 What is the name of the world’s highest active volcano?

a) Etna, b) St Helens, c) Cotopaxi, d) Krakatoa

£64,000 In Welsh, what does ‘afon’ mean?

a) Fort, b) Meadow, c) Pool, d) River

£125,000 Which king wrote a famous denunciation of smoking?

a) Richard I, b) William I, c) George I, d) James I

£250,000 What is the female equivalent of the Oedipus complex?

a) Electra complex, b) Athena complex, c) Diana complex, d) Pandora complex

£500,000 Which of these creatures are most associated with naturalist and artist John James Audubon?

a) Beetles, b) Butterflies, c) Birds, d) Bats

£1,000,000 Which of these is not one of the American Triple Crown horse races?

a) Arlington Million, b) Belmont Stakes, c) Kentucky Derby, d) Preakness Stakes

 Pat is now an Eggheads TV regular following his Who Wants To Be A Millionaire? victory

9

Pat is now an Eggheads TV regular following his Who Wants To Be A Millionaire? victoryCredit: Men Syndication

ANSWERS

1. C

2. C

3. D

4. C

5. B

6. B

7. C

8. C

9. D

10. C

11. D

12. D

13. A

14. C

15. A

David Edwards

FORMER physics teacher David was the first man to win the show, the year after Judith Keppel.

 Could you ace David's £125,000 question?

9

Could you ace David’s £125,000 question?Credit: Carlton Television

£100 Which of these is a drink made with fruit juices, spices and often wine or spirits?

a) Knock, b) Thump, c) Punch, d) Whack

£200 A big, portable cassette recorder with speakers is known as a ghetto . . . what?

a) Blaster, b) Blower, c) Blarer, d) Banger

£300 Which of these phrases refers to a brief success?

a) Blaze in the pot, b) Spark in the tub, c) Flare in the jug, d) Flash in the pan

£500 Which of these is a type of hat?

a) Sausage roll, b) Pork pie, c) Scotch egg, d) Potato crisp

£1,000 Which of these is a duty levied on the legal recognition of documents?

a) Off duty, b) Stamp duty, c) Heavy-duty, d) Jury duty

£2,000    Which singer was regularly ridiculed by Morecambe and Wise?

a) Rolf Harris, b) Des O’Connor, c) Gracie Fields, d) Barry Manilow

£4,000 Which of these is a game played by Harry Potter and his friends?

a) Qwerty, b) Quibble, c) Quidditch, d) Quantum

 Former physics teacher David was the first man to win the show

9

Former physics teacher David was the first man to win the showCredit: PA:Press Association

£8,000   Which city hosted the 2001 FA Cup Final?

a) London, b) Leeds, c) Manchester, d) Cardiff

£16,000 Which of these have to pass a test on ‘The Knowledge’ to get a licence?

a) Taxi drivers, b) Bus drivers, c) Police officers, d) Ambulance drivers

£32,000 In 2001, Donald Campbell’s Bluebird was recovered from which lake?

a) Bala Lake, b) Kleder Water, c) Coniston Water, d) Lake Windermere

£64,000     According to legend, the composer Salieri poisoned which rival?

a) Brahms, b) Haydn, c) Liszt, d) Mozart

£125,000 What is the real first name of former Home Secretary Jack Straw?

a) Justin, b) James, c) John, d) Joseph

£250,000 What creature is a grackle?

a) Lizard, b) Bird, c) Fish, d) Beetle

£500,000    The Newlyn School is associated with which group of people?

a) Method actors, b) Circus entertainers, c) Painters, d) Musicians

£1,000,000 If you planted the seeds of Quercus robur, what would grow?

a) Trees, b) Flowers, c) Vegetables, d) Grain

ANSWERS

1. C

2. A

3. D

4. B

5. B

6. B

7. C

8. D

9. A

10. C

11. D

12. C

13. B

14. C

15. A

ITV’s Quiz recreates Charles Ingram’s cheating Who Wants To Be A Millionaire game



 





Source link

Posted on

Jadon Sancho ‘unofficially confirms Old Trafford transfer’, Saul eyed as Pogba replacement – The Sun


MANCHESTER UNITED fans may have to wait until JULY to see their team play in the Premier League again.

But despite the top-flight’s return date still not confirmed due to the coronavirus pandemic, Ole Gunnar Solskjaer is focusing on a big summer overhaul.

We’ve got updates on the futures of Jadon Sancho and Paul Pogba, who looks set to leave with Aaron Ramsey or Saul Niguez joining in his place.

Follow all the latest gossip and news from Old Trafford below…





Source link

Posted on

Pete Buttigieg is taunted by jeering protesters who chase the Democrat away during campaign stop gone wrong – The Sun


DEMOCRATIC presidential candidate Pete Buttigieg was met by jeering protestors as a recent campaign stop appeared to go horribly wrong.

Buttigieg was initially welcomed by $15 minimum wage activists – but things soon went south for the former South Bend, Indiana mayor, according to footage taken at an event on Monday.

 Pete Buttigieg was heckled as he left a campaign event in Charleston, South Carolina, on Monday

6

Pete Buttigieg was heckled as he left a campaign event in Charleston, South Carolina, on MondayCredit: EPA
 As he left, Buttigieg was pressed by protesters, who had chanted that he could not be their president and pressed him on his policy record

6

As he left, Buttigieg was pressed by protesters, who had chanted that he could not be their president and pressed him on his policy recordCredit: AP:Associated Press

In the video, posted by TIME, Buttigieg can be seen making a stop to join McDonald’s workers and activists taking part in a Fight For $15 march, in Charleston, South Carolina.

The 38-year-old was initially welcomed by the group, and after hugging one protestor, the former attempted to give a speech to the crowd.

Within a minute of Buttigieg taking the mic, however, the heckles had begun.

One person could be heard calling the former mayor a “flip-flopper,” while another said he was “co-opting the movement.”

“PETE CAN’T BE OUR PRESIDENT”

Soon, minimum wage marchers had begun chanting over Buttigieg’s speech itself, repeating their slogan, “We work, we sweat, put $15 on our check.”

Also present at the march were members of the Poor People’s Campaign and activists from Black Youth Project 100, an African American youth social justice organization.

Members of the latter then began to heckle Buttigieg over his political record.

As the former mayor then walked away from the minimum wage march, flanked by campaign staff, BYP100 activists began chanting: “Pete can’t be our President. Where was $15 in South Bend?”

 Buttigieg has initially been marching with a minimum wage advocacy group, Fight For $15, before the heckles began

6

Buttigieg has initially been marching with a minimum wage advocacy group, Fight For $15, before the heckles beganCredit: EPA
 The former South Bend, Indiana, mayor was then heckled by another group of protestors, who chanted he couldn't be their president

6

The former South Bend, Indiana, mayor was then heckled by another group of protestors, who chanted he couldn’t be their presidentCredit: 2020

The TIME footage shows Buttigieg leaving the scene and being followed by BYP100 activists.

As he then moved to enter his SUV, the presidential candidate could be heard referencing a plan for disabled workers to those who had followed him.

According to reports, Buttigieg was the only president candidate to appear at the March – though representative from other candidates’ campaign teams were present.

In the latest Winthrop Poll, Buttigieg only had 1% support from African Americans.

The minimum wage in Indiana currently stands at $7.25.

POLITICAL RECORD QUESTIONED

Last year, when Buttigieg was the city’s mayor, the South Bend Tribune called for the minimum wage to be increased to $12 per hour.

In 2016, Buttigieg had been able to get minimum wage for city employees raised to $10.10 an hour – but state law prevented local municipalities from instituting a higher mandated minimum wage for all businesses.

South Carolina primary is the forth nominating contest for the Democratic Party in 2020 and will take place on February 29.

Candidates have already stressed the importance of succeeding in the state, which awards 63 delegates, of which 54 are pledged delegates allocated on the basis of the results of the primary.

Success in South Carolina can also bolster candidates going into Super Tuesday, which will see fourteen state primaries take place, as well as the American Samoa caucuses.

This day of voting will amount to 1344 pledged delegates – 33.8 percent of the nationwide total.

According to a recent poll by Clemson University, Joe Biden holds an 18 point lead going into South Carolina, where he hopes to close the gap on frontrunner Bernie Sanders.

 Polls show Joe Biden is currently the favorite to win South Carolina, whose primary takes place on February 29

6

Polls show Joe Biden is currently the favorite to win South Carolina, whose primary takes place on February 29Credit: Getty Images – Getty
 Bernie Sanders is currently the frontrunner in the race for the Democratic Party's presidential nominee

6

Bernie Sanders is currently the frontrunner in the race for the Democratic Party’s presidential nomineeCredit: AP:Associated Press


Do you have a story for The US Sun team?

Email us at [email protected] or call 212 416 4552.






Source link

Posted on

Peers hand themselves an inflation-busting 3.1 per cent pay rise hiking their daily tax-free pay to £323 – The Sun


PEERS are handing themselves an inflation-busting 3.1 per cent pay rise in April — hiking their daily, tax-free pay to £323.

The move comes after the House of Lords decided to link allowances to MPs’ pay increases.

 Peers have handed themselves an inflation-busting 3.1 per cent pay rise, which will hike their daily tax-free pay to £323

1

Peers have handed themselves an inflation-busting 3.1 per cent pay rise, which will hike their daily tax-free pay to £323Credit: AP:Associated Press

But in contrast to MPs, peers do not pay income tax or National Insurance.

Critics also point out that MPs’ pay is linked to average weekly earnings in the public sector.

Peers receive expenses on top of the allowance for every time they are in the upper chamber.

The House of Lords is due to sit for around 150 days this year, so peers could get nearly £50,000.

With inflation at 1.4 per cent, TaxPayers’ Alliance boss John O’Connell said: “This looks like a plum deal for the Peers but a rum deal for the taxpayer.

“These allowances are meant to cover costs of working in Westminster to make sure the best can serve, not to offer the Lords and Ladies a large tax-free increase.”

But a Lords spokesman said: “Between 2010 and 2018, the daily allowance was frozen.

“In the last decade, the House of Lords daily allowance has increased by 4.3 per cent.

“In that same period, the salaries of MPs went up by more than 20 per cent.”

The Sun Says

WE didn’t think the Lords could do any more harm to their shattered reputation — but the grasping duffers have found a way.

The unelected chamber was already on thin ice before peers spent three years shamefully trying to overturn Brexit while pocketing £313 a day tax-free.

And you might think that, with their public standing now shredded, they would have the decency to freeze that rate.

Especially with inflation at only 1.4 per cent. But no.

They’ve voted themselves an inflation-busting 3.1 per cent instead — so they’ll now get £323 just for showing up.

A few Lords and Ladies have experience and ability, we admit.

The rest shuffle in for the warmth and the cash.

The truth is the House of Lords is an antiquated insult to our democracy, a dumping ground for political failures and discredited cronies, where almost no one is too odious . . . though it still draws the line at Bercow, obviously.

A courageous Government with a big majority would take it on and reinvent it as a mainly elected second chamber — with a small handful of unelected peers chosen for specific expertise.

How about it, Boris?

Former Speaker John Bercow explains ‘conspiracy’ to block him from House of Lords







Source link

Posted on

Corpse of promising footballer found being eaten by three great white sharks during hunt for another missing diver – The Sun


THE SHARK-SAVAGED body of a promising young footballer has been discovered by emergency crews in Australia.

Eric Birighitti’s remains were found in Western Australia by emergency crews while they were hunting for a missing scuba diver who had been attacked by a great white shark.

 Eric Birighitti, 21, from Perth, was discovered at Twilight Beach in Western Australia

7

Eric Birighitti, 21, from Perth, was discovered at Twilight Beach in Western AustraliaCredit: Instagram
 The crew found three sharks feeding on his corpse

7

The crew found three sharks feeding on his corpseCredit: Instagram

The 21-year-old, who was from Perth, had been devoured by three sharks.

On Tuesday the crew were searching for the body of Gary Johnson, 57, who was attacked while out scuba diving with his wife Karen Milligan.

The crew initially thought the body was the 57-year-old but they later confirmed it was Eric.

The young sportsman was on holiday with friends and enjoying the view when he slipped and fell into the ocean as he walked along the rocks.

His horrified friends desperately tried to rescue him but he was swept out to sea by the currents.

Eric’s last Instagram post had a touching message saying: “Merry Christmas everyone! As we finish off 2019, I hope everybody finds peace and is filled with love as the new year begins.

“Shout out to all those who cannot be with us for whatever reason. Remember to love always, be appreciative and smile.”

 Shark attack locations for 2018

7

Shark attack locations for 2018

Eric had won a scholarship to play football for Hasting Broncos at Hastings College in Nebraska and St Thomas Aquina College in New York.

Hasting Broncos paid tribute to Eric on Facebook with a statement that says: “The Bronco family are saddened to hear about the sudden passing of Eric Birighitti.

“Eric played for Hastings during the 2016 and 2017 season and won a national title with the team.
“He will be truly missed and our thoughts are with his family during this difficult time.”

Emergency crews have called off the search for Mr Johnson.

Despite days of extensive searches, including using two remotely operated vehicles to scour the ocean’s floor, only his tank, vest and flippers have been found.

Ms Mulligan paid tribute to her husband saying he was “her rock” and “at home” in the ocean.

She added: “We were always aware of the risks and often told each other that if we were attacked by a shark that would just be unlucky.

“We were completely against shark culling and I still am.”

 Eric had won a scholarship to play football for Hasting Broncos at Hastings College in Nebraska and St Thomas Aquina College in New York

7

Eric had won a scholarship to play football for Hasting Broncos at Hastings College in Nebraska and St Thomas Aquina College in New YorkCredit: Instagram
 Gary Johnson was mauled to death by a shark in Western Australia

7

Gary Johnson was mauled to death by a shark in Western AustraliaCredit: Facebook
 His girlfriend Karen Milligan watched in horror as the shark attacked

7

His girlfriend Karen Milligan watched in horror as the shark attackedCredit: Facebook
 This stock photo shows a ferocious Great White shark baring its fearsome jaws

7

This stock photo shows a ferocious Great White shark baring its fearsome jawsCredit: Getty – Contributor





Source link