Posted on

Gogglebox’s Sid Siddiqui apologises as coronavirus forces him off show


Gogglebox’s Sid Siddiqui apologises to fans (Picture: Channel4)

Gogglebox’s Sid Siddiqui has apologised to viewers after the coronavirus lockdown forced him off the show.

The 73-year-old normally appears alongside his two sons Baasit, 34, and Umar, 41.

However, as his age lands him in the high-risk category, the star has been self-isolating amid the pandemic, leaving his family to keep the show going from their house in Derby.

Taking to Twitter, the fan favourite explained his absense to his 76,000 followers.

‘A big hi to all my friends,’ Sid started his message before adding: ‘I don’t feel you’re fans but my best and close friends.

‘I am sorry for my absence from #Gogglebox, your kind and beautiful messages always overwhelm me with touch of sadness.’

Coronavirus lockdown has forced him off the show (Picture: Twitter / @GoggleboxSid)

He closed off the tweet with: ‘These difficult times will pass. Please #bestrong #besafe.’

And Baasit also issued a similar response after being inundated with support over the weekend.

‘A massive massive thank you to all of you for all the #Gogglebox love,’ he wrote.

‘I won’t lie, I’m missing [Sid] like crazy but the rest of the cast and the incredible hard-working crew make me so proud to be on your telly during some pretty testing times! #thankyou.’

As it stands, more than 16,000 people have died from coronavirus with over 120,000 cases recorded in the UK.

The Tapper family have been struck down with Covid-19 (Picture: Channel 4)

Sid’s message comes shortly after Amy Tapper reassured fans her family was doing well following reports her dad Jonathan was fighting for his life in a battle against Covid-19.

Jonathan, who also has diabetes, was rushed to hospital where the 52-year-old’s family, who were also infected by the virus, feared as his symptoms worsened. 

However, his daughter has now provided an update where she told fans that the ‘fam is well and healthy.’

Speaking about how Jonathan’s illness began his wife, Nikki, told the Daily Star: ‘One night Jonathan came home from work and was unable to move.

‘He had a cough and high temperature. He laid down on the sofa and – with no exaggeration – he stayed there for two weeks in our lounge room.’

More: Coronavirus

Jonathan was ‘still too sick’ to speak about his ordeal himself, and is said to be afraid of relapsing as he continues to battle the virus. 

He is currently resting at home in order to get back to full health.

Gogglebox returns on Friday at 9pm on Channel 4.

Got a story?

If you’ve got a celebrity story, video or pictures get in touch with the Metro.co.uk entertainment team by emailing us [email protected], calling 020 3615 2145 or by visiting our Submit Stuff page – we’d love to hear from you.

MORE: Dwayne Johnson says being ‘caring and empathetic’ is how he gets through lockdown with wife

MORE: Race Across The World viewers baffled by dog wearing sunglasses: ‘Was I imagining things?’



Coronavirus latest news and updates





Source link

Posted on

Test your knowledge by answering the questions three Who Wants To Be A Millionaire? winners aced – without cheating – The Sun


COUGHING Major Charles Ingram cheated his way to the Who Wants To Be A Millionaire? jackpot but YOU could win it fair and square – could you not?

ITV’s three-part drama Quiz, recreating Ingram’s con on the ITV gameshow in 2001, and the ensuing court case, closed tonight with Matthew Macfadyen in the lead role and Michael Sheen as host Chris Tarrant.

 Matthew Macfadyen and Michael Sheen starred as Coughing Major Charles Ingram and Chris Tarrant in ITV drama Quiz

9

Matthew Macfadyen and Michael Sheen starred as Coughing Major Charles Ingram and Chris Tarrant in ITV drama QuizCredit: ITV

Here, we see if you have what it might take to win the £1million payout with your grey matter alone.

Five people have done that, with no foul play, on the show hosted by Tarrant from 1998 until 2014.

Emily Fairbairn reveals the questions three of them aced – Judith Keppel, David Edwards and Pat Gibson – for you to test your skill against.

And no coughing, please.

Judith Keppel

GARDEN designer Judith was the show’s first winner, in 2000, and has starred on BBC quiz Eggheads since 2003.

 Judith Keppel was Who Wants To Be A Millionaire's first winner - but could you answer her questions?

9

Judith Keppel was Who Wants To Be A Millionaire’s first winner – but could you answer her questions?Credit: Rex Features

£100 Complete this phrase. As sick as a . . . 

a) Partridge, b) Puffin, c) Parrot, d) Penguin

£200 Which legal document states a person’s wishes regarding the disposal of their property after death?

a) Would, b) Shall, c) Should, d) Will

£300 Complete the title of the James Bond film The Man With The Golden . . . 

a) Tooth, b) Gun, c) Eagle, d) Delicious

£500 Which of these fruits shares its name with something superior or desirable?

a) Apricot, b) Grapefruit, c) Plum, d) Mango

£1,000 In which sport do two teams pull at the opposite ends of a rope?

a) Tug of war, b) Basketball, c) Ice hockey, d) Polo

£2,000 Where does a cowboy wear chaps?

a) On his head, b) On his arms, c) On his legs, d) On his hands

£4,000 Which of these zodiac signs is not represented by an animal with horns?

a) Taurus, b) Capricorn, c) Aquarius, d) Aries

 Judith has starred on BBC quiz Eggheads since 2003 following her win

9

Judith has starred on BBC quiz Eggheads since 2003 following her winCredit: News Group Newspapers Ltd

£8,000 Sherpas and Gurkhas are native to which country?

a) Russia, b) Ecuador, c) Nepal, d) Morocco

£16,000 Prime Minister Tony Blair was born in which country?

a) England, b) Northern Ireland, c) Scotland, d) Wales

£32,000 Whose autobiography has the title A Long Walk To Freedom?

a) Ranulph Fiennes, b) Mother Teresa, c) Nelson Mandela, d) Mikhail Gorbachev

£64,000 Duffle coats are named after a town in which country?

a) Belgium, b) Holland, c) Germany, d) Austria

£125,000 Complete this stage instruction in Shakespeare’s The Winter’s Tale: “Exit, pursued by a . . . ”:

a) Tiger, b) Clown, c) Bear d) Dog

£250,000 The young of which creature is known as a squab?

a) Salmon, b) Horse, c) Pigeon, d) Octopus

£500,000 Who is the patron saint of Spain?

a) St James, b) St John, c) St Benedict, d) St Peter

£1,000,000 Which king was married to Eleanor of Aquitaine?

a) Henry I, b) Henry II, c) Richard I, d) Henry V

 Judith was a garden designer before becoming a millionaire

9

Judith was a garden designer before becoming a millionaireCredit: PA:Press Association

ANSWERS

1. C

2. D

3. B

4. C

5. A

6. C

7. C

8. C

9. C

10. C

11. A

12. C

13. C

14. A

15. B

Pat Gibson

IRISH multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004 and is also an Eggheads TV regular.

 Could you answer Pat Gibson's £250,000 question?

9

Could you answer Pat Gibson’s £250,000 question?Credit: Men Syndication

£100 In children’s stories, how many wishes are granted by a genie or fairy?

a) One, b) Two, c) Three, d) Four

£200 Which phrase refers to discussion about work outside working hours?

a) Talking factory, b) Talking store, c) Talking shop, d) Talking mill

£300 What is the colour of the front door of 10 Downing Street?

a) Red, b) Blue, c) Yellow, d) Black

£500 Complete David Dickinson’s famous catchphrase: “Cheap as . . . ”?

a) Cheddar, b) Chowder, c) Chips, d) Chilli

£1,000 What is the first word in the phonetic alphabet?

a) Apple, b) Alpha, c) Armadillo, d) Amazon

£2,000 Which girl’s name is the title of a song on The Beatles’ album Rubber Soul?

a) Mandy, b) Michelle, c) Madeleine, d) Marianne

£4,000 In 1581, Sir Francis Drake became mayor of which city?

a) Hull, b) Glasgow, c) Plymouth, d) Bristol

 Irish multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004

9

Irish multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004Credit: Handout

£8,000 The Walrus And The Carpenter is a well-known verse in which children’s novel?

a) Swallows And Amazons, b) The Hobbit, c) Through The Looking Glass, d) Stig Of The Dump

£16,000 In heraldry, a lion standing on one or two hind legs, with one foreleg raised above the other, is described as what?

a) Dormant, b) Passant, c) Couchant, d) Rampant

£32,000 What is the name of the world’s highest active volcano?

a) Etna, b) St Helens, c) Cotopaxi, d) Krakatoa

£64,000 In Welsh, what does ‘afon’ mean?

a) Fort, b) Meadow, c) Pool, d) River

£125,000 Which king wrote a famous denunciation of smoking?

a) Richard I, b) William I, c) George I, d) James I

£250,000 What is the female equivalent of the Oedipus complex?

a) Electra complex, b) Athena complex, c) Diana complex, d) Pandora complex

£500,000 Which of these creatures are most associated with naturalist and artist John James Audubon?

a) Beetles, b) Butterflies, c) Birds, d) Bats

£1,000,000 Which of these is not one of the American Triple Crown horse races?

a) Arlington Million, b) Belmont Stakes, c) Kentucky Derby, d) Preakness Stakes

 Pat is now an Eggheads TV regular following his Who Wants To Be A Millionaire? victory

9

Pat is now an Eggheads TV regular following his Who Wants To Be A Millionaire? victoryCredit: Men Syndication

ANSWERS

1. C

2. C

3. D

4. C

5. B

6. B

7. C

8. C

9. D

10. C

11. D

12. D

13. A

14. C

15. A

David Edwards

FORMER physics teacher David was the first man to win the show, the year after Judith Keppel.

 Could you ace David's £125,000 question?

9

Could you ace David’s £125,000 question?Credit: Carlton Television

£100 Which of these is a drink made with fruit juices, spices and often wine or spirits?

a) Knock, b) Thump, c) Punch, d) Whack

£200 A big, portable cassette recorder with speakers is known as a ghetto . . . what?

a) Blaster, b) Blower, c) Blarer, d) Banger

£300 Which of these phrases refers to a brief success?

a) Blaze in the pot, b) Spark in the tub, c) Flare in the jug, d) Flash in the pan

£500 Which of these is a type of hat?

a) Sausage roll, b) Pork pie, c) Scotch egg, d) Potato crisp

£1,000 Which of these is a duty levied on the legal recognition of documents?

a) Off duty, b) Stamp duty, c) Heavy-duty, d) Jury duty

£2,000    Which singer was regularly ridiculed by Morecambe and Wise?

a) Rolf Harris, b) Des O’Connor, c) Gracie Fields, d) Barry Manilow

£4,000 Which of these is a game played by Harry Potter and his friends?

a) Qwerty, b) Quibble, c) Quidditch, d) Quantum

 Former physics teacher David was the first man to win the show

9

Former physics teacher David was the first man to win the showCredit: PA:Press Association

£8,000   Which city hosted the 2001 FA Cup Final?

a) London, b) Leeds, c) Manchester, d) Cardiff

£16,000 Which of these have to pass a test on ‘The Knowledge’ to get a licence?

a) Taxi drivers, b) Bus drivers, c) Police officers, d) Ambulance drivers

£32,000 In 2001, Donald Campbell’s Bluebird was recovered from which lake?

a) Bala Lake, b) Kleder Water, c) Coniston Water, d) Lake Windermere

£64,000     According to legend, the composer Salieri poisoned which rival?

a) Brahms, b) Haydn, c) Liszt, d) Mozart

£125,000 What is the real first name of former Home Secretary Jack Straw?

a) Justin, b) James, c) John, d) Joseph

£250,000 What creature is a grackle?

a) Lizard, b) Bird, c) Fish, d) Beetle

£500,000    The Newlyn School is associated with which group of people?

a) Method actors, b) Circus entertainers, c) Painters, d) Musicians

£1,000,000 If you planted the seeds of Quercus robur, what would grow?

a) Trees, b) Flowers, c) Vegetables, d) Grain

ANSWERS

1. C

2. A

3. D

4. B

5. B

6. B

7. C

8. D

9. A

10. C

11. D

12. C

13. B

14. C

15. A

ITV’s Quiz recreates Charles Ingram’s cheating Who Wants To Be A Millionaire game



 





Source link

Posted on

When McDonald and Dodds next on and will there be another season?


A perfectly normal portrait of a perfectly normal family… honest (Picture: ITV)

ITV’s new detective show Mcdonald and Dodds premiered on 1 March, providing viewers with a gentle dose of drama for their Sunday night viewing.

Taking place in the city of Bath, the show centres around DC Dodds, a shy and unassuming detective, played by Jason Watkins, who has returned to the frontline after working on the desk for a decade.

He’s paired up with the tough and driven DCI Lauren McDonald who is played by actress Tala Gouveia.

The first episode saw the pair scratch the surface of the dark secrets of a wealthy family, headed by father Max Crockett (Robert Lindsay), whose house was the scene of a deadly crime.

Viewers at home described it as ‘King Lear with a twist’ presumably refering to the power grab between Max Crockett’s three daughters and girlfriend.

So, when will it return, and how many episodes are left?

When is the next episode of McDonald and Dodds – will there be a new season?

The drama will return on Sunday 8 March and will air from 8pm to 10pm on ITV.

Episode two will feature some new faces, such as Joanna Scanlan (The Woman in White, No Offence, The Thick of It) who will play the director of a private clinic, The Mara Retreat.

Freddie Fox (The Three Muskateers), Caroline Catz (Doc Martin) and Michele Dotrice (Vanity Fair) will also join the cast.

It is not known if ITV plans to commission more episodes after the current two-part series.

There’s been a murder in genteel Bath in McDoland and Dodds (ITV)

According to The Express, executive producer Daniel Timmer explained the decision behind the two-part, two-hour episodes, saying: ‘I guess the contract with the programme with something like this is two hours is a nice time to invest in something that has a beginning a middle and an end.

‘Life is muddled and messy and doesn’t end well necessarily but this has a hopefully finite conclusion where everything is resolved.’

So… by the sounds of things, it doesn’t seem as though it will be back.

But, never say never,

McDonald and Dodds returns to ITV on Sunday 8 March at 8pm

More: ITV

MORE: Liar series 2: Joanne Froggatt shuts down theory about Andrew Earlham: ‘He’s definitely dead’

MORE: McDonald & Dodds dubbed ‘King Lear with a twist’ as viewers react to episode 1





Source link

Posted on

The Masked Singer’s Joel Dommett fears axe after revealing Queen Bee’s identity


The Masked Singer fans think Nicola Roberts is Queen Bee – but is she? (Picture: ITV Picture Desk)

Joel Dommett has revealed he fears he won’t be asked back to host The Masked Singer after he ‘told everybody’ who Queen Bee is.

The final of the ITV talent show will come to an end on Saturday night, and there are just three contestants left including Queen Bee, Hedgehog, and Octopus.

And although the secrecy on the show is second to none, the former Extra Camp presenter revealed he let slip the identity of our favourite bee.

‘The prospect of not being asked back for series two because I had told everybody who Queen Bee is, is enough of a scare not to tell anybody,’ he told the Daily Mirror.

After a tense semi-final episode, which saw both Denise van Outen revealed as Fox and CeeLo Green unveiled as Monster, we’re left with just three stars in disguise.

As it stands, Queen Bee is the favourite to win, and fans are convinced they already know who’s under the costume, with Girls Aloud singer Nicola Roberts the hotly-anticipated favourite to be unveiled.

Is Nicola Roberts Queen Bee? (Picture: Dave Benett/Getty)
Who will win The Masked Singer? (Picture: ITV)

Jason Manford is a popular guess for Hedgehog due to clues involving links to the West End – he has appeared in a couple of plays including Sweeney Todd and Curtains – and belting out Oasis’ Don’t Look Back in Anger.

As for the Octopus, there is no clear winner at the moment with a number of names swirling around social media including Jane McDonald, Ashley Roberts, Kerry Ellis, Emily Symon, Lucy Pargeter, and Katherine Jenkins.

The 34-year-old also appeared on This Morning earlier this week where he laughed off how hard it has been to keep the hidden celebrities a secret.

But while he was remaining tight-lipped, Phillip Schofield and Holly Willoughby couldn’t help but push for spoilers.

Joel called the Octopus a ‘mad one’ (Picture: Rex/ITV)

‘Hedgehog has thrown a lot of people off,’ the presenter smirked: ‘They were posh at the beginning, and then a bit Mancunian, and now it’s back to [Michael] Bublé again.’

He then looked really shocked as he squirmed: ‘It’s not Bublé, oh gosh, I almost just gave it away!’

Turning his attention to Hedgehog’s competition, Joel added: ‘Octopus, this was a mad one.

More: Joel Dommett

‘I think they were kind of hiding their voice in the early stages and now it is starting to come out, so it’s getting better.

‘But people like to disguise their singing voices and their talking voices.’

The Masked Singer concludes Saturday at 7pm on ITV.



Got a showbiz story?

If you’ve got a celebrity story, video or pictures get in touch with the Metro.co.uk entertainment team by emailing us [email protected], calling 020 3615 2145 or by visiting our Submit Stuff page – we’d love to hear from you.

MORE: The Masked Singer winner: Can Octopus claim a shock victory over Queen Bee? It’s bad news for Hedgehog

MORE: The Masked Singer’s finalists have lied online to hide identity, Joel Dommett reveals





Source link

Posted on

Hollyoaks’ Luke Morgan ISN’T in the flash forward episode sparking fan fears he will die after dementia diagnosis


LUKE Morgan will not feature in the Hollyoaks New Year’s Eve flashforwarded episode fuelling fears he is going to be killed off next year.

Soap fans have been terrified Luke – who is played by actor Gary Lucy in the Channel 4 soap – is going to die next year after being diagnosed with dementia.

 Hollyoaks fans are convinced that Luke Morgan is leaving the soap again

2

Hollyoaks fans are convinced that Luke Morgan is leaving the soap againCredit: Channel 4

The Sun Online can reveal actor Gary will not appear in the special hour-long episode which will jump forward a yea rot explore the new drug dealing County Lines storyline, meaning he could die in the next year.

While Luke’s ex Mandy and his friend Nancy both appear in the flash-forward, Luke does not and his absence is conspicuous.

Taking to a fan forum, many asked if Luke’s dementia diagnosis meant he would be saying farewell to the village.

It comes after Luke dumped his girlfriend Cindy Cunningham just days after proposing to her.

Fans were left in tears at the emotional scenes and started questioning Luke’s future.

“Oh wow. Yeah. Not expecting this at all. I think he’ll die in late 2020,” one person wrote.

 Viewers were in tears as Luke dumped his girlfriend Cindy

2

Viewers were in tears as Luke dumped his girlfriend CindyCredit: Channel 4

A second viewer commented: “Unless it’s a misdiagnosis or something, I think this must be the end for Luke.”

And a third added: “Soaps do often kill off an iconic character in an anniversary year. But I think Gary is absolutely going to smash this and it will be heart-breaking to watch.”

A fourth fan was really upset at the possibility of Gary leaving, and wrote: “Not happy about it at all, plus they did change his character from when he left to how he was when he came back with Luke saying he’s a loser all the time.

“He was more positive when he first left. I really wanted to see him back to be more like his old self & move forward.”

Hollyoaks fans break down in tears as dying Luke dumps Cindy to save her from watching him die

Gary, 38, first joined Hollyoaks back in 1999 and was a series regular up until 2002.

During this time he received much praise for taking on the male rape storyline and won the Best Newcomer Award at the 2000 British Soap Awards.

He returned to the soap in 2017, and then again earlier this year following his character’s stint behind bars.

Hollyoaks airs weeknights on Channel 4 at 6.30pm with a first look episode following at 7pm on E4





Source link

Posted on

Kourtney Kardashian clashes with KUWTK fan over wanting more privacy


Kourtney Kardashian bites back at fan who says she’s not entitled to more privacy (Picture: E!)

Kourtney Kardashian has grown a little tired of sharing her life on camera and she’s got no time for anyone saying she is obliged to, as she stars on a reality TV show.

The mum-of-three has starred alongside her family on Keeping Up With The Kardashians for years now, but recently announced she wanted to take a step back from filming to spend more time with her kids and gain a little more privacy.

Her decision to do so seems to have sparked a bit of a feud, though, between Kourt and her sisters Khloe and Kim.

Taking to Instagram, Kourtney shared a clip from Sunday night’s episode of KUWTK, where she’s seen venting her frustration to mum Kris Jenner over her sisters not respecting her decision to not share as much on camera anymore.

View this post on Instagram

#tonight #kuwtk

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney says: ‘They can’t give me one second to breathe. I shared everything from my relationship with Scott. Everything. To where all these people were involved in my relationship, it was horrible for our relationship.

‘I would fight for them if they said these were their boundaries, I would stick up for them. So I’m like, “Why would you not stick up for me?”‘

The clip prompted one fan to hit back at Kourtney and suggest that ‘contractually’ she is obligated to share her private life, and if she doesn’t want to then she should quit the show altogether.

The fan suggested Kourt is contractually obligated to share her personal life (Picture: Instagram)

‘then don’t be on the show! Contractual she cannot pick and chose….especially a relationship….sorry she’s gotta go (sic),’ the fan commented.

‘No special exceptions…no fair to the others complying with the contract!

‘If she now wants privacy she can have it….exit left…..but not while E is cutting a check and their core fan base is watching! (sic)’

Calling out the fan, Kourtney replied: ‘have you seen my contract? “Contractually”,’ while adding a crying laughing face emoji.

Kourtney biting back comes after an earlier preview clip of Sunday’s KUWTK episode did the rounds online.

The 40-year-old could be seen clashing with Khloe and Kim, as they called out Kourtney for not sharing as much on camera anymore and claiming that by her pulling back, they have been forced to share more.

‘Our job is about being open and honest and sharing a lot of ourselves and it just seems like for the past few years now, Kourtney hasn’t really been open about her personal life on camera,’ Kim argued.

More: Entertainment

‘All the days Kourtney isn’t filming, Khloe and I are picking up the slack and having to share more.’

She claimed that Kourtney is so ‘secretive’ with them now, that she finds out things about her sister by reading them online, but Kourt, who is rumoured to be dating her ex Younes Bendjima again, told her sisters to ‘respect’ her boundaries, as she would do the same for them.

‘This is crazy,’ she says. ‘If they wanted privacy, I would never follow them or expose them.’



Got a showbiz story?

If you’ve got a celebrity story, video or pictures get in touch with the Metro.co.uk entertainment team by emailing us [email protected], calling 020 3615 2145 or by visiting our Submit Stuff page – we’d love to hear from you.

MORE: The Irishman lands a huge 14 nods for 2019 Critics’ Choice Awards as this year’s nominations are revealed

MORE: I’m A Celebrity Get Me Out Of Here! star Kate Garraway sinks into first bath since the jungle as she gets back to reality





Source link

Posted on

I’m A Celebrity CATCH UP


DAN Osborne is currently on his way to the I’m A Celebrity jungle after Jacqueline Jossa threatened to quit.

The former EastEnders star removed her wedding ring after Myles Stephenson told her that her husband cheated with his ex Gabby Allen.

Catch up on what went down exactly by reading out I’m A Celebrity live blog.

 





Source link

Posted on

Kaye Adams caught up in gunfire as she tried to escape Hong Kong riots


To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web
browser that
supports HTML5
video

Kaye Adams revealed she was caught up in gunfire when trying to escape riots in Hong Kong.

The 56-year-old explained there was one moment she had to flee from danger, during her recent holiday.

During an appearance on Loose Women, she joked that co-star Nadia Sawalha had begged her to come home to safety.

‘There has been a lot of trouble out in Hong Kong recently, the protests have been going on all summer,’ she began. ‘But they did come to a head in the time that I was there.

‘On the last day, we were going around this tourist market, typical thing.

‘Suddenly I just saw people rushing towards me and I heard gunfire. I saw the tear gas and then felt the tear gas, it’s in the back of the throat and the eyes…’

Speaking about her instant reaction to flee, Kaye admitted she had no idea where to run to.

Kaye was forced to flee in Hong Kong (Picture: ITV)

‘You go to run, as a tourist, and you don’t know where you’re running,’ she continued. ‘Because you don’t know this city.

‘Are you going to run into it? Do you run away from it?’

‘It’s not that I really feared for my life, but it was a real reminder that, in life, you can’t be too complacent.

‘A young Hong Kong gave me this mask and said, “Wear this and stay safe.”’

Kaye shared videos of the protests on her Instagram page, admitting things had become ‘too much’ and that it was ‘scary’.

The protests in Hong Kong have entered their sixth month, with more violence erupting in the city over the weekend.

More: TV

Demonstrations started peacefully in early June, sparked by proposed legislation that would have allowed criminal suspects to be extradited to mainland China.

But by the time the bill was withdrawn, the protests had hardened and broadened into a resistance movement against the territory’s government and Beijing.

Loose Women continues on weekdays, at 12.30, on ITV.



Got a showbiz story?

If you’ve got a story, video or pictures get in touch with the Metro.co.uk Entertainment team by emailing us [email protected], calling 020 3615 2145 or by visiting our Submit Stuff page – we’d love to hear from you.

MORE: Eamonn Holmes channels Elvis in front of actual Priscilla Presley and Ruth Langsford is mortified

MORE: The Walking Dead’s Avi Nash ‘was just about ready to lose it’ filming his Siddiq exit





Source link