Posted on

Test your knowledge by answering the questions three Who Wants To Be A Millionaire? winners aced – without cheating – The Sun


COUGHING Major Charles Ingram cheated his way to the Who Wants To Be A Millionaire? jackpot but YOU could win it fair and square – could you not?

ITV’s three-part drama Quiz, recreating Ingram’s con on the ITV gameshow in 2001, and the ensuing court case, closed tonight with Matthew Macfadyen in the lead role and Michael Sheen as host Chris Tarrant.

 Matthew Macfadyen and Michael Sheen starred as Coughing Major Charles Ingram and Chris Tarrant in ITV drama Quiz

9

Matthew Macfadyen and Michael Sheen starred as Coughing Major Charles Ingram and Chris Tarrant in ITV drama QuizCredit: ITV

Here, we see if you have what it might take to win the £1million payout with your grey matter alone.

Five people have done that, with no foul play, on the show hosted by Tarrant from 1998 until 2014.

Emily Fairbairn reveals the questions three of them aced – Judith Keppel, David Edwards and Pat Gibson – for you to test your skill against.

And no coughing, please.

Judith Keppel

GARDEN designer Judith was the show’s first winner, in 2000, and has starred on BBC quiz Eggheads since 2003.

 Judith Keppel was Who Wants To Be A Millionaire's first winner - but could you answer her questions?

9

Judith Keppel was Who Wants To Be A Millionaire’s first winner – but could you answer her questions?Credit: Rex Features

£100 Complete this phrase. As sick as a . . . 

a) Partridge, b) Puffin, c) Parrot, d) Penguin

£200 Which legal document states a person’s wishes regarding the disposal of their property after death?

a) Would, b) Shall, c) Should, d) Will

£300 Complete the title of the James Bond film The Man With The Golden . . . 

a) Tooth, b) Gun, c) Eagle, d) Delicious

£500 Which of these fruits shares its name with something superior or desirable?

a) Apricot, b) Grapefruit, c) Plum, d) Mango

£1,000 In which sport do two teams pull at the opposite ends of a rope?

a) Tug of war, b) Basketball, c) Ice hockey, d) Polo

£2,000 Where does a cowboy wear chaps?

a) On his head, b) On his arms, c) On his legs, d) On his hands

£4,000 Which of these zodiac signs is not represented by an animal with horns?

a) Taurus, b) Capricorn, c) Aquarius, d) Aries

 Judith has starred on BBC quiz Eggheads since 2003 following her win

9

Judith has starred on BBC quiz Eggheads since 2003 following her winCredit: News Group Newspapers Ltd

£8,000 Sherpas and Gurkhas are native to which country?

a) Russia, b) Ecuador, c) Nepal, d) Morocco

£16,000 Prime Minister Tony Blair was born in which country?

a) England, b) Northern Ireland, c) Scotland, d) Wales

£32,000 Whose autobiography has the title A Long Walk To Freedom?

a) Ranulph Fiennes, b) Mother Teresa, c) Nelson Mandela, d) Mikhail Gorbachev

£64,000 Duffle coats are named after a town in which country?

a) Belgium, b) Holland, c) Germany, d) Austria

£125,000 Complete this stage instruction in Shakespeare’s The Winter’s Tale: “Exit, pursued by a . . . ”:

a) Tiger, b) Clown, c) Bear d) Dog

£250,000 The young of which creature is known as a squab?

a) Salmon, b) Horse, c) Pigeon, d) Octopus

£500,000 Who is the patron saint of Spain?

a) St James, b) St John, c) St Benedict, d) St Peter

£1,000,000 Which king was married to Eleanor of Aquitaine?

a) Henry I, b) Henry II, c) Richard I, d) Henry V

 Judith was a garden designer before becoming a millionaire

9

Judith was a garden designer before becoming a millionaireCredit: PA:Press Association

ANSWERS

1. C

2. D

3. B

4. C

5. A

6. C

7. C

8. C

9. C

10. C

11. A

12. C

13. C

14. A

15. B

Pat Gibson

IRISH multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004 and is also an Eggheads TV regular.

 Could you answer Pat Gibson's £250,000 question?

9

Could you answer Pat Gibson’s £250,000 question?Credit: Men Syndication

£100 In children’s stories, how many wishes are granted by a genie or fairy?

a) One, b) Two, c) Three, d) Four

£200 Which phrase refers to discussion about work outside working hours?

a) Talking factory, b) Talking store, c) Talking shop, d) Talking mill

£300 What is the colour of the front door of 10 Downing Street?

a) Red, b) Blue, c) Yellow, d) Black

£500 Complete David Dickinson’s famous catchphrase: “Cheap as . . . ”?

a) Cheddar, b) Chowder, c) Chips, d) Chilli

£1,000 What is the first word in the phonetic alphabet?

a) Apple, b) Alpha, c) Armadillo, d) Amazon

£2,000 Which girl’s name is the title of a song on The Beatles’ album Rubber Soul?

a) Mandy, b) Michelle, c) Madeleine, d) Marianne

£4,000 In 1581, Sir Francis Drake became mayor of which city?

a) Hull, b) Glasgow, c) Plymouth, d) Bristol

 Irish multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004

9

Irish multiple world champ quizzer Pat triumphed in 2004Credit: Handout

£8,000 The Walrus And The Carpenter is a well-known verse in which children’s novel?

a) Swallows And Amazons, b) The Hobbit, c) Through The Looking Glass, d) Stig Of The Dump

£16,000 In heraldry, a lion standing on one or two hind legs, with one foreleg raised above the other, is described as what?

a) Dormant, b) Passant, c) Couchant, d) Rampant

£32,000 What is the name of the world’s highest active volcano?

a) Etna, b) St Helens, c) Cotopaxi, d) Krakatoa

£64,000 In Welsh, what does ‘afon’ mean?

a) Fort, b) Meadow, c) Pool, d) River

£125,000 Which king wrote a famous denunciation of smoking?

a) Richard I, b) William I, c) George I, d) James I

£250,000 What is the female equivalent of the Oedipus complex?

a) Electra complex, b) Athena complex, c) Diana complex, d) Pandora complex

£500,000 Which of these creatures are most associated with naturalist and artist John James Audubon?

a) Beetles, b) Butterflies, c) Birds, d) Bats

£1,000,000 Which of these is not one of the American Triple Crown horse races?

a) Arlington Million, b) Belmont Stakes, c) Kentucky Derby, d) Preakness Stakes

 Pat is now an Eggheads TV regular following his Who Wants To Be A Millionaire? victory

9

Pat is now an Eggheads TV regular following his Who Wants To Be A Millionaire? victoryCredit: Men Syndication

ANSWERS

1. C

2. C

3. D

4. C

5. B

6. B

7. C

8. C

9. D

10. C

11. D

12. D

13. A

14. C

15. A

David Edwards

FORMER physics teacher David was the first man to win the show, the year after Judith Keppel.

 Could you ace David's £125,000 question?

9

Could you ace David’s £125,000 question?Credit: Carlton Television

£100 Which of these is a drink made with fruit juices, spices and often wine or spirits?

a) Knock, b) Thump, c) Punch, d) Whack

£200 A big, portable cassette recorder with speakers is known as a ghetto . . . what?

a) Blaster, b) Blower, c) Blarer, d) Banger

£300 Which of these phrases refers to a brief success?

a) Blaze in the pot, b) Spark in the tub, c) Flare in the jug, d) Flash in the pan

£500 Which of these is a type of hat?

a) Sausage roll, b) Pork pie, c) Scotch egg, d) Potato crisp

£1,000 Which of these is a duty levied on the legal recognition of documents?

a) Off duty, b) Stamp duty, c) Heavy-duty, d) Jury duty

£2,000    Which singer was regularly ridiculed by Morecambe and Wise?

a) Rolf Harris, b) Des O’Connor, c) Gracie Fields, d) Barry Manilow

£4,000 Which of these is a game played by Harry Potter and his friends?

a) Qwerty, b) Quibble, c) Quidditch, d) Quantum

 Former physics teacher David was the first man to win the show

9

Former physics teacher David was the first man to win the showCredit: PA:Press Association

£8,000   Which city hosted the 2001 FA Cup Final?

a) London, b) Leeds, c) Manchester, d) Cardiff

£16,000 Which of these have to pass a test on ‘The Knowledge’ to get a licence?

a) Taxi drivers, b) Bus drivers, c) Police officers, d) Ambulance drivers

£32,000 In 2001, Donald Campbell’s Bluebird was recovered from which lake?

a) Bala Lake, b) Kleder Water, c) Coniston Water, d) Lake Windermere

£64,000     According to legend, the composer Salieri poisoned which rival?

a) Brahms, b) Haydn, c) Liszt, d) Mozart

£125,000 What is the real first name of former Home Secretary Jack Straw?

a) Justin, b) James, c) John, d) Joseph

£250,000 What creature is a grackle?

a) Lizard, b) Bird, c) Fish, d) Beetle

£500,000    The Newlyn School is associated with which group of people?

a) Method actors, b) Circus entertainers, c) Painters, d) Musicians

£1,000,000 If you planted the seeds of Quercus robur, what would grow?

a) Trees, b) Flowers, c) Vegetables, d) Grain

ANSWERS

1. C

2. A

3. D

4. B

5. B

6. B

7. C

8. D

9. A

10. C

11. D

12. C

13. B

14. C

15. A

ITV’s Quiz recreates Charles Ingram’s cheating Who Wants To Be A Millionaire game



 





Source link

Posted on

Susan Sarandon’s daughter Eva Amurri welcomes baby number three with estranged husband Kyle Martino


THELMA and Louise star Susan Sarandon is a grandmother again.

Her daughter Eva Amurri welcomed her third child with her estranged husband, Kyle Martino, on Friday.

 Susan Sarandon's daughter Eva Amurri and her estranged husband Kyle Martino welcomed a third child on Friday

6

Susan Sarandon’s daughter Eva Amurri and her estranged husband Kyle Martino welcomed a third child on FridayCredit: Gregg DeGuire/Getty Images

“He arrived safely & sweetly at home, March 13th at 3:58pm, weighing 7 lbs 11 oz and 21 inches long,” Amurri, 34, announced on her website, Happily Eva After.

“Our hearts are so full! Thank you for the well wishes, and I look forward to sharing more soon!”

Eva revealed last September that she and Martino, 38, were expecting their third child.

“Our family is ecstatic to share this ‘collab’ that has been brewing now for several months,” the lifestyle and mommy blogger wrote on Instagram at the time. “As always, thank you so much for your ongoing support for our family, it really does mean the world. xoxo The Martinos.”

 “He arrived safely & sweetly at home, March 13th at 3:58pm, weighing 7 lbs 11 oz and 21 inches long,” Amurri, 34, announced on her website, Happily Eva After

6

“He arrived safely & sweetly at home, March 13th at 3:58pm, weighing 7 lbs 11 oz and 21 inches long,” Amurri, 34, announced on her website, Happily Eva AfterCredit: Alberto E. Rodriguez/Getty Images
 Eva Amurri Martino with mum Susan Sarandon

6

Eva Amurri Martino with mum Susan Sarandon

The Mothers and Daughters star – who shares Marlowe, 5, and Major, 2, with the NBC sports analyst went on to write, “If you are a waitress, mailman, crossing guard, librarian, or teacher in Fairfield county, you may have already heard the news months ago from two extremely excited older siblings.”

She made a gender reveal later that month, using balloons.

Eva wrote: ““Sugar, Spice, and Everything Nice? Or Sticks, Snails, and Puppy Dog Tails?” Amurri wrote on social media.

“Revealing our tie-breaker baby on the blog today,” where she let readers know she had a boy on the way.

 Eva revealed last September that she and Martino, 38, were expecting their third child

6

Eva revealed last September that she and Martino, 38, were expecting their third childCredit: JB Lacroix/WireImage
 They then split up in November after eight years of marriage

6

They then split up in November after eight years of marriageCredit: Astrid Stawiarz/Getty Images for BAM
 She said, "We are committed to, and excited about, raising our three beautiful children as close friends and deep partners, and we have the utmost respect for one another”

6

She said, “We are committed to, and excited about, raising our three beautiful children as close friends and deep partners, and we have the utmost respect for one another”Credit: Brian Ach/Getty Images for Dress for Success Worldwide

The Undateable alum called time on her relationship with the former soccer star in November after eight years of marriage.

They released a joint statement explaining the decision.

“After a lot of thoughtful consideration, and work on our relationship, we have made the difficult decision to lovingly part ways as a couple,” it said.

“We are committed to, and excited about, raising our three beautiful children as close friends and deep partners, and we have the utmost respect for one another.”


Do you have a story for The US Sun team?

Email us at [email protected] or call 212 416 4552.






Source link

Posted on

Hollyoaks’ Luke Morgan ISN’T in the flash forward episode sparking fan fears he will die after dementia diagnosis


LUKE Morgan will not feature in the Hollyoaks New Year’s Eve flashforwarded episode fuelling fears he is going to be killed off next year.

Soap fans have been terrified Luke – who is played by actor Gary Lucy in the Channel 4 soap – is going to die next year after being diagnosed with dementia.

 Hollyoaks fans are convinced that Luke Morgan is leaving the soap again

2

Hollyoaks fans are convinced that Luke Morgan is leaving the soap againCredit: Channel 4

The Sun Online can reveal actor Gary will not appear in the special hour-long episode which will jump forward a yea rot explore the new drug dealing County Lines storyline, meaning he could die in the next year.

While Luke’s ex Mandy and his friend Nancy both appear in the flash-forward, Luke does not and his absence is conspicuous.

Taking to a fan forum, many asked if Luke’s dementia diagnosis meant he would be saying farewell to the village.

It comes after Luke dumped his girlfriend Cindy Cunningham just days after proposing to her.

Fans were left in tears at the emotional scenes and started questioning Luke’s future.

“Oh wow. Yeah. Not expecting this at all. I think he’ll die in late 2020,” one person wrote.

 Viewers were in tears as Luke dumped his girlfriend Cindy

2

Viewers were in tears as Luke dumped his girlfriend CindyCredit: Channel 4

A second viewer commented: “Unless it’s a misdiagnosis or something, I think this must be the end for Luke.”

And a third added: “Soaps do often kill off an iconic character in an anniversary year. But I think Gary is absolutely going to smash this and it will be heart-breaking to watch.”

A fourth fan was really upset at the possibility of Gary leaving, and wrote: “Not happy about it at all, plus they did change his character from when he left to how he was when he came back with Luke saying he’s a loser all the time.

“He was more positive when he first left. I really wanted to see him back to be more like his old self & move forward.”

Hollyoaks fans break down in tears as dying Luke dumps Cindy to save her from watching him die

Gary, 38, first joined Hollyoaks back in 1999 and was a series regular up until 2002.

During this time he received much praise for taking on the male rape storyline and won the Best Newcomer Award at the 2000 British Soap Awards.

He returned to the soap in 2017, and then again earlier this year following his character’s stint behind bars.

Hollyoaks airs weeknights on Channel 4 at 6.30pm with a first look episode following at 7pm on E4





Source link